Arata tot

FAJITAS DE PUI

Ingrediente

  • 400 grame piept de pui
  • 3 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 2 limete
  • 2 lipii mexicane de porumb (tortilla)
  • 40 ml smântână
  • 80 g guacamole
  • oregano, scorțișoară, chilli, sare și piper

 

Mod de preparare:

Mai întâi pregăteşte puiul, care trebuie tăiat fâşii, nici prea groase, nici foarte subţiri. Pentru a extrage sucul din limete, presează-le înainte. Sucul obţinut se amestecă împreună cu condimentele (oregano, puțină scorţişoară, piper, sare şi piper), după care adugă puiul fâşii şi lasă-l la rece jumătate de oră.

Pregăteşte legumele – taie ardeii şi ceapa – iar în paralel prăjeşte cu puţin ulei încins carnea de pui marinată (nu e nevoie de mai mult de 5 minute). Apoi, adaugă în tigaie ceapa şi ardeiul gras.

Pune compoziţia în cele două lipii şi adaugă guacamole şi smântână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook