Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: produs în 3 variante la alegere de cca 4,4kg / 2,2kg / 0,25kg/buc.
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă.
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 35 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1112,1 kJ / 268,2 kcal
  • Grasimi: 22,2g
  • Acizi grasi saturati: 8,5g
  • Glucide: 1,6g
  • Zaharuri: 1,6
  • Proteine: 15,5g
  • Sare: 2,45g
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia și din lapte.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Kaizer

-
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Afișare rapidă

Salam Alpin

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Afișare rapidă

Sunca Pizza

-
Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.

Urmareste-ne:  

Back to top