Peste 30 de ani plini de viață și o îndelungată experiență care astăzi s-a transformat în tradiție. Tradiția Saltempo care stabilește un trend al calității, construit și întreținut în permanență.
Urmărirea consecventă a soluțiilor inovatoare a fost întotdeauna însoțită de menținerea unor standarde de calitate foarte ridicate și neschimbate iar datorită acestui lucru Saltempo este astăzi o marcă asociată cu produse de o calitate deosebită care respectă cele mai înalte standarde.
Astăzi, în fabrica noastră amplasată în partea de sud-est a României, în municipiul Galați între râurile Prut, Siret și fluviul Dunărea, sunt procesate preparate din carne (șunci, bacon, specialități, cârnați, parizer, salamuri, crenvurști, tobe și pateuri, produse vegetale și de post, semipreparate grill, produse crud uscate), cât și carne tranșată refrigerată sau carne congelată. Diversitatea acestor produse este un răspuns la gusturile și nevoile clienților noștri.
Folosind linii tehnologice moderne, o altă componentă a activității noastre o reprezintă capacitatea de a crea produse noi care fac deliciul consumatorilor iar acest lucru a atras atenția marilor rețele comerciale pentru a fabrica produse Saltempo sub mărci proprii.
Calitățile nutritive ale produselor Saltempo le recomandă pentru întreaga familie care va beneficia din plin de energia necesară activităților zilnice.
Misiunea Saltempo este inspirată de viziune și valoare iar MOTIVUL pentru care SALTEMPO este astăzi o companie puternică este datorită abordării noastre dedicate iar peste 30 de ani am devenit unii din cei mai importanți procesatori de carne din România.
În centrul misiunii SALTEMPO stau la bază clienții, echipa și partenerii iar acest lucru ne asigură că această contribuție este valoroasă pentru noi toți și reprezintă promisiunea tuturor valorilor.
Sistemul nostru integrat poate fi descris ca “de la selecție la raft”. Suntem capabili de a controla fiecare etapă a procesului de producție, prin selecționarea, tranșarea, prelucrarea și ambalarea produsului până la livrarea acestuia către piață.
Produsele Saltempo combină cu atenție mirodenii și condimente naturale și urmărește tradițiile românești vechi de procesare, afumare și maturare a cărnii, exact ca odinioară, aducând fiecărui produs un vârf al aromei și texturii înainte ca acesta să fie comercializat.
- SALTEMPO – prospețime și savoare pentru fiecare
- SALTEMPO – delicii din tradiții
- COSTACHE – bucate ca odinioară
Produsele SALTEMPO sunt sigure pentru fiecare client. Acestea se caracterizează printr-o compoziție de materie primă atent dezvoltată, care mărturisește siguranța tehnologiilor folosite.
Ca o companie cu mulți ani de experiență, SALTEMPO cunoaște perfect și a implementat standardele actuale de producție:
- Autorizație sanitar-veterinară pentru schimburi intracomunitare RO73CE
- Sistemul de Management al Siguranței Alimentului ISO 22000:2005
- Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015
- Standardul de auditare IFS Food.
Îngrijirea pentru mediul natural, igiena și controlul veterinar permanent al materiei prime, contribuie la garantarea sănătății și siguranța produselor marca Saltempo.