Costache – bucate ca odinioară
Costache, maestrul bucatelor tradiționale, vă invită să savurați gustul extraordinar al mezelurilor din partea de Sud a Moldovei, din Dealurile Covorluiului, tărâmul dintre Siret și Prut al României. Create după rețete perfecționate de-a lungul anilor, având ca principale ingrediente excepționale tradiția și pasiunea, mezelurile Costache sunt menite să vă aducă în atenție gustul de odinioară.
„Din vechile hrisoave, ce numai eu le știu,
Am măiestrit acum din înțelesul lor
Mezeluri sănătoase pe gustul tuturor.”
Produse
Șuncă
Produs fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Piept de porc
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Cotlet Țărănesc
Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cabanos
Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Cârnați Țărănești
Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Carnati Brates
Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Cârnați Picanți
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Cârnați Măcelărești
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.