Bacon Afumat
Product Information
Categories: Bacon, Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Description
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia și din lapte.
Description
Mod de prezentare: produs în 3 variante la alegere de cca 4,4kg / 2,2kg / 0,25kg/buc.
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 35 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1112,1 kJ / 268,2 kcal
- Grasimi: 22,2g
- Acizi grasi saturati: 8,5g
- Glucide: 1,6g
- Zaharuri: 1,6
- Proteine: 15,5g
- Sare: 2,45g
Related Products
Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Salam Chorizo
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Jambon Speck
Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.