Loading the content...
Navigation

Cârnați Picanți

‹Return to Previous Page
Description

Description

 Mod de prezentare:  membrană naturală comestibilă
 Produsul se comercializează: ambalat în atmosferă protectoare, în caserole de cca 2kg.
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 30 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1046,5 kJ / 253 kcal
  • Grasimi: 23g
  • Acizi grasi saturati: 8,2g
  • Glucide: 0,5g
  • Zaharuri: 0,5
  • Proteine: 11g
  • Sare: 2,03g
Declaratie alergeni: -

Related Products

Quick View

Piept de porc

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Urechi Picante

Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Quick View

Șuncă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Cârnați Miorița

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Quick View

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Quick View

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Quick View

Cotlet Țărănesc

Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Babic

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Tobă

Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Quick View

Cârnați Măcelărești

Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.

Back to top