Loading the content...
Navigation

Jambon Speck

‹Return to Previous Page
Description

Description

100g din acest produs se obțin din 160g de carne
 Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 60 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1008,3 kJ / 240,6 kcal
  • Grasimi: 11,4g
  • Acizi grasi saturati: 4g
  • Glucide: 2,6g
  • Zaharuri: 0,93g
  • Proteine: 31,9g
  • Sare: 5,02g
Declaratie alergeni: fără alergeni

Related Products

Quick View

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Quick View

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Quick View

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Quick View

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Quick View

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.

Back to top