Jambon Speck
Product Information
Category: Delicii din TradițiiJambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Tags: cruduscat, delicii din traditii, jambon, jambon speck, saltempo, speck
Social
Description
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: fără alergeni
Description
100g din acest produs se obțin din 160g de carne
Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 60 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1008,3 kJ / 240,6 kcal
- Grasimi: 11,4g
- Acizi grasi saturati: 4g
- Glucide: 2,6g
- Zaharuri: 0,93g
- Proteine: 31,9g
- Sare: 5,02g
Related Products
Salam Chorizo
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Jambon de Casă
Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Salam Carpați
Salam Carpati
Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.