Loading the content...
Navigation
Description

Description

[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Mod de prezentare: –
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Produsul se comercializează: –
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Termen de valabilitate: 60 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1379,9 kcal/333,8 kJ
[checklist style="arrow"]
  • Grasimi: 31g
  • Acizi grasi saturati: 10,9g
  • Glucide: 1,5g
  • Zaharuri: 1,5g
  • Proteine: 12,2g
  • Sare: 2,07g
[/checklist] Declaratie alergeni: Conține derivați din lapte și din soia.

Related Products

Quick View

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Quick View

Salam Alpin

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Quick View

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Quick View

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Quick View

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Back to top