Loading the content...
Navigation
Description

Description

 Produsul se comercializează: ambalat sub vid.
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 30 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1127,7 kJ / 272,9kcal
  • Grasimi: 25,7g
  • Acizi grasi saturati: 9,1g
  • Glucide: 0,2g
  • Zaharuri: 0,2g
  • Proteine: 10,2g
  • Sare: 2,03g
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia, muștar, țelină.

Related Products

Quick View

Carnati Brates

Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Quick View

Ghiudem

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Cârnați Măcelărești

Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Quick View

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Quick View

Tobă

Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Quick View

Cârnați Țărănești

Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Quick View

Babic

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Cotlet Țărănesc

Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Quick View

Piept de porc

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.

Back to top