Loading the content...
Navigation

Cârnați de porc

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: cârnați cu greutate de cca. 70g/buc – membrană naturală comestibilă
 Produsul se comercializează: ambalat în atmosferă protectoare, în caserole de cca. 2kg
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 21 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1127,7 kJ / 272,9kcal
  • Grasimi: 25,7g
  • Acizi grasi saturati: 9,1g
  • Glucide: 0,2g
  • Zaharuri: 0,2g
  • Proteine: 10,2g
  • Sare: 2,03g
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia, muștar, țelină.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Urechi Picante

Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Afișare rapidă

Cârnați Picanți

Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Cârnați Țărănești

Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Șuncă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Babic

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Afișare rapidă

Cotlet Țărănesc

Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Ghiudem

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Tobă

Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.

Back to top