Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Cârnați Miorița

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

100g din acest produs se obțin din 144g de carne
 Mod de prezentare: cârnați cu o greutate de aprox.30g/buc, așezați în casolete cu greutate de 150g e
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 120 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1853,3 kJ / 448kcal
  • Grasimi: 39,7g
  • Acizi grasi saturati: 14,9g
  • Glucide: 0g
  • Zaharuri: 0g
  • Proteine: 22,6g
  • Sare: 3,92g
Declaratie alergeni: Produsul contine mustar.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Sunca Toast

-
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.

Urmareste-ne:  

Back to top