Cârnați Picanți
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Etichete: carnati, carnati taranesti porc, costache, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: membrană naturală comestibilă
Produsul se comercializează: ambalat în atmosferă protectoare, în caserole de cca 2kg.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 30 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1046,5 kJ / 253 kcal
- Grasimi: 23g
- Acizi grasi saturati: 8,2g
- Glucide: 0,5g
- Zaharuri: 0,5
- Proteine: 11g
- Sare: 2,03g
Asemanatoare
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Carnati Brates
Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Urechi Picante
Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați Măcelărești
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cârnați Țărănești
Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Tobă
Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.