Cârnați Picanți
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Etichete: carnati, carnati taranesti porc, costache, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: membrană naturală comestibilă
Produsul se comercializează: ambalat în atmosferă protectoare, în caserole de cca 2kg.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 30 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1046,5 kJ / 253 kcal
- Grasimi: 23g
- Acizi grasi saturati: 8,2g
- Glucide: 0,5g
- Zaharuri: 0,5
- Proteine: 11g
- Sare: 2,03g
Asemanatoare
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Piept de porc
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cabanos
Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Șuncă
Produs fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Urechi Picante
Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Cârnați Țărănești
Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.