Loading the content...
Navigation

Cârnați Plai

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

100g din acest produs se obțin din 144g de carne
 Mod de prezentare: cârnați cu o greutate de aprox.90g/buc, așezați în casolete cu greutate de 175g e
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 120 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1907,6 kJ / 460,7kcal
  • Grasimi: 40,3g
  • Acizi grasi saturati: 14,8g
  • Glucide: 2g
  • Zaharuri: 0,4g
  • Proteine: 22,5g
  • Sare: 4g
Declaratie alergeni: fără alergeni

Asemanatoare

Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Afișare rapidă

Salam Alpin

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Afișare rapidă

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.

Urmareste-ne:  

Back to top