Ceafa Afumata
INFORMATII
Categories: Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!, Specialitati–
Etichete: prospetime si savoare pentru fiecare, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: –
Produsul se comercializează: –
Temperatura optimă de păstrare: – 2-6°C
Termen de valabilitate: –
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: -
- Grasimi: -g
- Acizi grasi saturati: -g
- Glucide: -g
- Zaharuri: -g
- Proteine: -g
- Sare: -g
Asemanatoare
Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Salam Chorizo
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Salam Servbest
Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Pastramă
Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Salam Carpați
Salam Carpati
Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.