Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: –
 Produsul se comercializează: –
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 35 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 664.7 kJ/159.4 kcal
  • Grasimi: 10,2g
  • Acizi grasi saturati: 3,7g
  • Glucide: 1,8g
  • Zaharuri: 1,8g
  • Proteine: 15,1g
  • Sare: 2,79g
Declaratie alergeni: Conține derivați din lapte și soia.

Asemanatoare

Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Afișare rapidă

Canadian Bacon

Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Afișare rapidă

Sunca Pizza

-
Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.

Urmareste-ne:  

Back to top