Ciolan Afumat
INFORMATII
Categories: Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!, Sunci–
Etichete: afumat, ciolan, prospetime si savoare pentru fiecare, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Conține derivați din lapte și soia.
Descriere
Mod de prezentare: –
Produsul se comercializează: –
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 35 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 664.7 kJ/159.4 kcal
- Grasimi: 10,2g
- Acizi grasi saturati: 3,7g
- Glucide: 1,8g
- Zaharuri: 1,8g
- Proteine: 15,1g
- Sare: 2,79g
Asemanatoare
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Salam Victoria
Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Pastramă
Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Bacon Afumat
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.