Loading the content...
Navigation

Cotlet Țărănesc

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Mod de prezentare: Preparat de cca. 1kg/buc
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Termen de valabilitate: 40 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 516,4 kJ / 122,3kcal
[checklist style="arrow"]
  • Grasimi: 2,7g
  • Acizi grasi saturati: 0,9g
  • Glucide: 0g
  • Zaharuri: 0g
  • Proteine: 24,5g
  • Sare: 2,12g
[/checklist] Declaratie alergeni: -

Asemanatoare

Afișare rapidă

Ghiudem

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cârnați de porc

Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Afișare rapidă

Cârnați Măcelărești

Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Afișare rapidă

Carnati Brates

Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Afișare rapidă

Babic

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Piept de porc

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cârnați Țărănești

Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Urechi Picante

Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Afișare rapidă

Șuncă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cabanos

Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Back to top