Jambon de Casă
INFORMATII
Categories: Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!, SunciProdus fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Etichete: jambon, jambon de casa, prospetime si savoare pentru fiecare, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: baton de cca 2kg/buc
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 45 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 361,8 kJ / 85,6 kcal
- Grasimi: 1,6g
- Acizi grasi saturati: 0,6g
- Glucide: 5,1g
- Zaharuri: 1,1
- Proteine: 12,7g
- Sare: 2,15g
Asemanatoare
Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Jambon Speck
Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Bacon Afumat
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Pastramă
Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.