Loading the content...
Navigation

Jambon Speck

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

100g din acest produs se obțin din 160g de carne
 Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 60 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1008,3 kJ / 240,6 kcal
  • Grasimi: 11,4g
  • Acizi grasi saturati: 4g
  • Glucide: 2,6g
  • Zaharuri: 0,93g
  • Proteine: 31,9g
  • Sare: 5,02g
Declaratie alergeni: fără alergeni

Asemanatoare

Afișare rapidă

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Salam Servbest

Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Afișare rapidă

Canadian Bacon

Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.

Urmareste-ne:  

Back to top