Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: – 
 Produsul se comercializează: – 
 Temperatura optimă de păstrare: – 2-6°C
 Termen de valabilitate: – 

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: -
  • Grasimi: -g
  • Acizi grasi saturati: -g
  • Glucide: -g
  • Zaharuri: -g
  • Proteine: -g
  • Sare: -g
Declaratie alergeni: -

Asemanatoare

Afișare rapidă

Cabanos

-
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Afișare rapidă

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Afișare rapidă

Sunca Pizza

-
Afișare rapidă

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.

Urmareste-ne:  

Back to top