Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: baton de cca. 2,7kg/buc
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 40 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 357,6 kJ / 84,7 kcal
  • Grasimi: 1,9g
  • Acizi grasi saturati: 0,7g
  • Glucide: 1,8g
  • Zaharuri: 1,8
  • Proteine: 15,1g
  • Sare: 2,79g
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din lapte și soia.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.

Urmareste-ne:  

Back to top