Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Mod de prezentare: baton de cca. 2,7kg/buc
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Termen de valabilitate: 40 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 357,6 kJ / 84,7 kcal
[checklist style="arrow"]
  • Grasimi: 1,9g
  • Acizi grasi saturati: 0,7g
  • Glucide: 1,8g
  • Zaharuri: 1,8
  • Proteine: 15,1g
  • Sare: 2,79g
[/checklist] Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din lapte și soia.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Cârnați Miorița

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Afișare rapidă

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Back to top