Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: baton de cca. 2,7kg/buc
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 40 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 357,6 kJ / 84,7 kcal
  • Grasimi: 1,9g
  • Acizi grasi saturati: 0,7g
  • Glucide: 1,8g
  • Zaharuri: 1,8
  • Proteine: 15,1g
  • Sare: 2,79g
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din lapte și soia.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Salam Alpin

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Afișare rapidă

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Afișare rapidă

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Canadian Bacon

Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.

Urmareste-ne:  

Back to top