Muschiulet Montana
INFORMATII
Categories: Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!, Specialitati–
Etichete: prospetime si savoare pentru fiecare, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: –
Produsul se comercializează: –
Temperatura optimă de păstrare: – 2-6°C
Termen de valabilitate: –
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: -
- Grasimi: -g
- Acizi grasi saturati: -g
- Glucide: -g
- Zaharuri: -g
- Proteine: -g
- Sare: -g
Asemanatoare
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Salam Chorizo
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Salam Victoria
Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.