Piept de porc
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Etichete: costache, piept, piept porc, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: preparat de cca 1kg/buc
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 40 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1745 kJ / 421,9kcal
- Grasimi: 38,1g
- Acizi grasi saturati: 36,2g
- Glucide: 0,75g
- Zaharuri: 0,75g
- Proteine: 19g
- Sare: 3,1g
Asemanatoare
Cotlet Țărănesc
Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Tobă
Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Cabanos
Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Carnati Brates
Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Cârnați Picanți
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Urechi Picante
Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Cârnați Țărănești
Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.