Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: –
 Produsul se comercializează: –
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 40 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 451 kJ/108 kcal
  • Grasimi: 6,4g
  • Acizi grasi saturati: 1,8g
  • Glucide: 0,5g
  • Zaharuri: 0,5g
  • Proteine: 12,1g
  • Sare: 2,8g
Declaratie alergeni: conține derivați din lapte, soia și muștar.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Salam Alpin

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Afișare rapidă

Salam Servbest

Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.

Urmareste-ne:  

Back to top