Ruladă Piept Pui
INFORMATII
Categories: Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!, Sunci–
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: conține derivați din lapte, soia și muștar.
Descriere
Mod de prezentare: –
Produsul se comercializează: –
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 40 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 451 kJ/108 kcal
- Grasimi: 6,4g
- Acizi grasi saturati: 1,8g
- Glucide: 0,5g
- Zaharuri: 0,5g
- Proteine: 12,1g
- Sare: 2,8g
Asemanatoare
Salam Servbest
Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Salam Carpați
Salam Carpati
Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.