Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Salam Alpin

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

100g din acest produs se obțin din 147g de carne
 Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 150 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 2102,1 kJ / 507,7kcal
  • Grasimi: 44,5g
  • Acizi grasi saturati: 16,4g
  • Glucide: 0,7g
  • Zaharuri: 0,55g
  • Proteine: 26,1g
  • Sare: 2,93g
Declaratie alergeni: fără alergeni

Asemanatoare

Afișare rapidă

Cabanos

-
Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Afișare rapidă

Cârnați Miorița

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.

Urmareste-ne:  

Back to top