Salam Carpați
INFORMATII
Categorie produs: Delicii din TradițiiSalam Carpati
Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Etichete: carpati, delicii din traditii, salam, salam carpati, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul contine mustar.
Descriere
Salam Carpati
100g din acest produs se obțin din 158g de carne
Mod de prezentare: baton întreg de cca. 600g
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 12 luni
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1699,3 kJ / 409kcal
- Grasimi: 31,2g
- Acizi grasi saturati: 11,4g
- Glucide: 1,95g
- Zaharuri: 1,1g
- Proteine: 30,1g
- Sare: 4,25g
Asemanatoare
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Pastramă
Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.