Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 lei

No products in the cart.

Salam Carpați

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

Salam Carpati

100g din acest produs se obțin din 158g de carne
 Mod de prezentare: baton întreg de cca. 600g
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 12 luni

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1699,3 kJ / 409kcal
  • Grasimi: 31,2g
  • Acizi grasi saturati: 11,4g
  • Glucide: 1,95g
  • Zaharuri: 1,1g
  • Proteine: 30,1g
  • Sare: 4,25g
Declaratie alergeni: Produsul contine mustar.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Afișare rapidă

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Afișare rapidă

Canadian Bacon

Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Afișare rapidă

Sunca Toast

-
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.

Urmareste-ne:  

Back to top