Loading the content...
Navigation

Salam Carpați

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

Salam Carpati

100g din acest produs se obțin din 158g de carne
 Mod de prezentare: baton întreg de cca. 600g
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 12 luni

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1699,3 kJ / 409kcal
  • Grasimi: 31,2g
  • Acizi grasi saturati: 11,4g
  • Glucide: 1,95g
  • Zaharuri: 1,1g
  • Proteine: 30,1g
  • Sare: 4,25g
Declaratie alergeni: Produsul contine mustar.

Asemanatoare

Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Canadian Bacon

Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Afișare rapidă

Ceafă

Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.

Back to top