Loading the content...
Navigation

Salam Chorizo

‹Mergi inapoi
Descriere

Descriere

[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] 100g din acest produs se obțin din 148g de carne
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
[icon name=”caret-right” Size=”20″ Color=”#fc5a5a”] Termen de valabilitate: 150 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1898,2 kJ / 458,4kcal
[checklist style="arrow"]
  • Grasimi: 40g
  • Acizi grasi saturati: 14,5g
  • Glucide: 0,3g
  • Zaharuri: 0,2g
  • Proteine: 24,3g
  • Sare: 2,93g
[/checklist] Declaratie alergeni: fără alergeni

Asemanatoare

Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Afișare rapidă

Jambon Speck

Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Back to top