Salam Porc
INFORMATII
Categories: Salamuri, Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!–
Etichete: prospetime si savoare pentru fiecare, saltempo
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: –
Produsul se comercializează: –
Temperatura optimă de păstrare: – 2-6°C
Termen de valabilitate: –
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: -
- Grasimi: -g
- Acizi grasi saturati: -g
- Glucide: -g
- Zaharuri: -g
- Proteine: -g
- Sare: -g
Asemanatoare
Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Bacon Afumat
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Salam Victoria
Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.