Salam Servbest
INFORMATII
Categories: Salamuri, Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul conține muștar.
Descriere
Mod de prezentare: baton de cca 0.65kg/buc – membrană artificială necomestibilă
Produsul se comercializează: vrac/ca atare
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 45 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1041,8 kJ / 250,6 kcal
- Grasimi: 18,6g
- Acizi grasi saturati: 6,6g
- Glucide: 5,3g
- Zaharuri: 5,3
- Proteine: 15,5g
- Sare: 1,96g
Asemanatoare
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Șuncă Praga
Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Salam Chorizo
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Salam Alpin
Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Câteva felii din Salam Alpin și câteva felii de cașcaval sau unt pot crea sandwich-ul perfect la o drumeție pe munte cu familia sau cu prietenii.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.