Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: baton de cca 0.65kg/buc – membrană artificială necomestibilă
 Produsul se comercializează: vrac/ca atare
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 45 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1041,8 kJ / 250,6 kcal
  • Grasimi: 18,6g
  • Acizi grasi saturati: 6,6g
  • Glucide: 5,3g
  • Zaharuri: 5,3
  • Proteine: 15,5g
  • Sare: 1,96g
Declaratie alergeni: Produsul conține muștar.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Salam Victoria

Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Afișare rapidă

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Salam Carpati - produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat. Afișare rapidă

Salam Carpați

Salam Carpati Produs din carne de porc și carne de vită prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul aromat și intens este dat atat de calitatea cărnii cât și de cea a condimentelor naturale folosite. Boabele de piper negru îmbogățesc savoarea acestui produs rafinat.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.
Afișare rapidă

Cotlet

Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.

Back to top