Salam Servbest
INFORMATII
Categories: Salamuri, Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare!Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul conține muștar.
Descriere
Mod de prezentare: baton de cca 0.65kg/buc – membrană artificială necomestibilă
Produsul se comercializează: vrac/ca atare
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 45 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1041,8 kJ / 250,6 kcal
- Grasimi: 18,6g
- Acizi grasi saturati: 6,6g
- Glucide: 5,3g
- Zaharuri: 5,3
- Proteine: 15,5g
- Sare: 1,96g
Asemanatoare
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Jambon Speck
Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Salam Tivoli
Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Salam Victoria
Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.