Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: baton de 1.6 Kg; membrană naturală necomestibilă;
 Produsul se comercializează: ambalat sub vid.
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 21 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 240.1 Kcal
  • Grasimi: 20.9g
  • Proteine: 11.5g
  • Sare: 1.67g

Asemanatoare

Afișare rapidă

Bacon Afumat

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Afișare rapidă

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc - acest produs are un gust deosebit datorită îmbinării armonioase dintre cotletul și ceafa de porc, fierte și afumate.
Afișare rapidă

Salam Servbest

Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Afișare rapidă

Cârnați Plai

Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Afișare rapidă

Pastramă

Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.

Back to top