Salam Tivoli
INFORMATII
Categorie produs: Delicii din TradițiiSalam Tivoli – produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.
Etichete: delicii din traditii, salam tivoli, saltempo, tivoli
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: fără alergeni
Descriere
Salam Tivoli
100g din acest produs se obțin din 147g de carne
Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 150 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1556,5 kJ / 374,5kcal
- Grasimi: 28,2g
- Acizi grasi saturati: 10,1g
- Glucide: 3,08g
- Zaharuri: 0,27g
- Proteine: 27,1g
- Sare: 4,25g
Asemanatoare
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Jambon Speck
Jambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Bacon Afumat
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Pastramă
Produs obținut din pulpă de vită atent selectată și maturată prin uscare si afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Datorită consumului redus de grăsime și gustului autentic de vită, pastrama poate fi atât o gustare pentru micul dejun cât și o gustare pentru cele mai exigente gusturi.