Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: –
 Produsul se comercializează: –
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 60 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1379,9 kcal/333,8 kJ
  • Grasimi: 31g
  • Acizi grasi saturati: 10,9g
  • Glucide: 1,5g
  • Zaharuri: 1,5g
  • Proteine: 12,2g
  • Sare: 2,07g
Declaratie alergeni: Conține derivați din lapte și din soia.

Asemanatoare

Afișare rapidă

Salam Servbest

Produs fiert și afumat, cu aromă fină de muștar, obținut din carne de porc după o rețetă originală.
Afișare rapidă

Salam Chorizo

Produs obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Specific peninsulei Iberice, carnea de porc este amestecată cu piper, chilli și puțin usturoi pentru un gust extraordinar, ușor picant. Poate fi servit ca atare, prăjit sau la cuptor pe un blat de pizza.
Afișare rapidă

Șuncă Praga

Șunca Praga este o specialitate marca Saltempo - prospețime și savoare pentru fiecare. Produs fiert cu un conținut redus de grăsime (doar 1,6g / 100gr), obținut din pulpă de porc atent selecționată.
Afișare rapidă

Jambon de Casă

Produs fiert și afumat, obținut din pulpă de porc măiestrit, fasonată.
Afișare rapidă

Cârnați Pepperoni

Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli. Afișare rapidă

Salam Tivoli

Salam Tivoli - produs preparat după metode italiene, obținut din carne de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Condimente și arome specifice Italiei se regăsesc în fiecare felie de Salam Tivoli.

Urmareste-ne:  

Back to top