Loading the content...
Navigation
Descriere

Descriere

 Mod de prezentare: pulpă întreagă de cca. 4kg/buc
 Produsul se comercializează: vrac/ca atare
 Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
 Termen de valabilitate: 21 zile

Declaratie nutritionala
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1130,7 kJ / 272,1kcal
  • Grasimi: 20,4g
  • Acizi grasi saturati: 18,5g
  • Glucide: 0,37g
  • Zaharuri: 0,37g
  • Proteine: 21,7g
  • Sare: 2,61g
Declaratie alergeni: -

Asemanatoare

Afișare rapidă

Babic

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Piept de porc

Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cabanos

Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Afișare rapidă

Cârnați Țărănești

Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Carnati Brates

Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Afișare rapidă

Tobă

Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Afișare rapidă

Cotlet Țărănesc

Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Afișare rapidă

Cârnați Măcelărești

Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Afișare rapidă

Urechi Picante

Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Afișare rapidă

Ghiudem

Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.

Back to top