Șuncă
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert și afumat, obținut din pulpă întreagă, dezosată, de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Etichete: costache, sunca, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: -
Descriere
Mod de prezentare: pulpă întreagă de cca. 4kg/buc
Produsul se comercializează: vrac/ca atare
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 21 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1130,7 kJ / 272,1kcal
- Grasimi: 20,4g
- Acizi grasi saturati: 18,5g
- Glucide: 0,37g
- Zaharuri: 0,37g
- Proteine: 21,7g
- Sare: 2,61g
Asemanatoare
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Piept de porc
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cabanos
Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Cârnați Țărănești
Produs fiert și afumat, obținut din carne de porc, carne de vită și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Carnati Brates
Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Tobă
Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Cotlet Țărănesc
Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați Măcelărești
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Urechi Picante
Produs fiert si afumat din urechi de porc.
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.