Urechi Picante
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert si afumat din urechi de porc.
Etichete: carnati, carnati porc, costache, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia, muștar, țelină.
Descriere
Produsul se comercializează: ambalat sub vid.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 30 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1127,7 kJ / 272,9kcal
- Grasimi: 25,7g
- Acizi grasi saturati: 9,1g
- Glucide: 0,2g
- Zaharuri: 0,2g
- Proteine: 10,2g
- Sare: 2,03g
Asemanatoare
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Tobă
Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Cabanos
Produs fiert și dublu afumat, obținut din carne de porc și carne de vită folosind o rețetă consacrată românească (Atestat nr. 63 din 18.09.2015)
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cârnați Picanți
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Babic
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.
Piept de porc
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați Plai
Produs obținut dintr-un amestec de carne de oaie și carne de porc, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, merg serviți întotdeauna lângă un vin roșu românesc.
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.