Urechi Picante
INFORMATII
Categorie produs: Costache - bucate ca odinioarăProdus fiert si afumat din urechi de porc.
Etichete: carnati, carnati porc, costache, traditional
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: Produsul conține derivați din soia, muștar, țelină.
Descriere
Produsul se comercializează: ambalat sub vid.
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 30 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1127,7 kJ / 272,9kcal
- Grasimi: 25,7g
- Acizi grasi saturati: 9,1g
- Glucide: 0,2g
- Zaharuri: 0,2g
- Proteine: 10,2g
- Sare: 2,03g
Asemanatoare
Cârnați Picanți
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Cârnați Măcelărești
Produs fiert și afumat din carne de porc și carne de vită.
Cârnați Miorița
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag, cârnații Miorița sunt soluția ideală pentru o gustare rapidă.
Piept de porc
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc ales cu grijă și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Tobă
Produs fiert și afumat din carne de cap de porc și organe de porc.
Cârnați de porc
Produs fiert si afumat, obținut din carne de porc și condimente savuroase.
Carnati Brates
Produs copt și afumat din carne de porc și carne de vită;
Cotlet Țărănesc
Produs fiert și afumat, obținut din cotlet de porc și condimente specific-românești, folosind metode tradiționale de preparare.
Ghiudem
Produs crud-uscat obținut din carne de oaie, carne de vită și condimente naturale, folosind metode tradiționale de preparare.