Mic dejun cu bacon afumat și sparanghel
Începe dimineața cu un mic dejun delicios și sănătos! rețetă rapidă pentru pofticioși cu bacon afumat Saltempo, sparanghel și ou fiert.
Într-o tigaie încinsă se pun 50 de grame de unt și se lasă la topit.
Se adaugă firele de sparanghel proaspete (cele congelate se pun la decongelat la temperatura camerei) și se lasă la călit câteva minute. Se taie câteva felii potrivite de bacon afumat Saltempo și se pun în tigaie alături de firele de sparanghel. Se scot din tigaie când acestea încep să se rumenească.
În paralel se pune la fiert un ou timp de aproximativ 10-12 minute pentru un ou fiert mediu. Se lasă la răcit câteva minute iar apoi se curăță de coajă.
Pe o farfurie se pun firele de sparanghel învelite în baconul crocant, oul fiert se taie în jumate, se adaugă iaurtul și se decorează cu câteva merișoare pentru un plus de savoare, sare și piper după gust.
Poftă bună!
Ingrediente
Preparare
Într-o tigaie încinsă se pun 50 de grame de unt și se lasă la topit.
Se adaugă firele de sparanghel proaspete (cele congelate se pun la decongelat la temperatura camerei) și se lasă la călit câteva minute. Se taie câteva felii potrivite de bacon afumat Saltempo și se pun în tigaie alături de firele de sparanghel. Se scot din tigaie când acestea încep să se rumenească.
În paralel se pune la fiert un ou timp de aproximativ 10-12 minute pentru un ou fiert mediu. Se lasă la răcit câteva minute iar apoi se curăță de coajă.
Pe o farfurie se pun firele de sparanghel învelite în baconul crocant, oul fiert se taie în jumate, se adaugă iaurtul și se decorează cu câteva merișoare pentru un plus de savoare, sare și piper după gust.
Poftă bună!