Jambon Speck
INFORMATII
Categorie produs: Delicii din TradițiiJambonul Speck este un produs obținut din pulpă de porc fără os. Crud-uscat, maturat, ușor sărat și afumat lent cu fum natural din lemn de fag, acest produs se distinge printr-un gust unic și echilibrat. Jambonul speck poate fi savurat împreună cu o felie de pepene galben sau într-o porție de paste cu sos de smântână.
Etichete: cruduscat, delicii din traditii, jambon, jambon speck, saltempo, speck
Social
Descriere
Declaratie nutritionala
Declaratie alergeni: fără alergeni
Descriere
100g din acest produs se obțin din 160g de carne
Mod de prezentare: feliat fin, așezat în casolete cu greutatea de 100g e
Produsul se comercializează: ambalat sub vid în folie necomestibilă
Temperatura optimă de păstrare: 2-6°C
Termen de valabilitate: 60 zile
Declaratie nutritionala 100g/produs
Valoare energetica: 1008,3 kJ / 240,6 kcal
- Grasimi: 11,4g
- Acizi grasi saturati: 4g
- Glucide: 2,6g
- Zaharuri: 0,93g
- Proteine: 31,9g
- Sare: 5,02g
Asemanatoare
Canadian Bacon
Canadian Bacon - este o șuncă fiartă și afumată cu gust specific, delicat, obținută din cotlet de porc.
Salam Victoria
Gustul inconfundabil al Salamului Victoria este dat atât de ingredientele de calitate folosite cât și de amestecul cu carne atent selecționată din pulpă de porc, fiartă și afumată.
Ceafă
Produs obținut din ceafă de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Gustul autentic al cefii de porc este acum îmbogățit datorită procesului tehnologic de afumare lentă. Servit pe un platou împreună cu alte produse crud-uscate sau într-un sandwich acest produs poate satisface cele mai exigente gusturi.
Bacon Afumat
Produs fiert și afumat, obținut din piept de porc fără os, cu șorici, atent selecționat.
Cârnați Pepperoni
Produs obținut din carne de oaie și carne de porc asezonat cu un amestec de condimente naturale, prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. „Pepperoni” datează din 1919 și în prezent rețetele sunt perfecționate și reinterpretate. Condimentați cu chilli, paprika și piper, cârnații pepperoni sunt un deliciu pentru un mic dejun „picant” și plin de energie sau pentru un platou cu care să surprinzi plăcut invitații sau familia.
Cotlet
Produs obținut din cotlet de porc prin uscare și afumare lentă cu fum natural din lemn de fag. Cotletul este una din cele mai apreciate părți ale cărnii de porc datorită grăsimii reduse și câteva felii pot fi cu siguranță începutul pentru o dimineață plină de energie.